ویدئو | احتمال کاهش ساعت کاری کارکنان از ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ویدئو| شترها راه را بر قطار در هرمزگان بستند! ویدئو| وقوع زلزله در چند فروشگاه بزرگ استانبول اینفوگرافی | این عادت‌ها موجب افسردگی می‌شوند ویدئو | بازیگر نقش اوشین در کاشان ویدئو| تعقیب و گریز و دستگیری سارق توسط گشت ضربت پلیس اصفهان ویدئو| «توس» و «مهرگان» دو شهر جدید در اطراف مشهد کارتون | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ بار جاده‌ای ویدئو| سرقت وحشیانه گوشواره زن جوان در محله شوشِ تهران توسط اوباش اینفوگرافی| مقابله با آلرژی بهاری ویدئو | مادری که با دویدن پشت دوچرخه دخترش از او حمایت کرد ویدئو| اعترافات زورگیران خیابان بعثت تهران در صحنه جرم ویدئو| طوفان شن در مکزیک اینفوگرافی| میوه‌هایی برای درمان کبد چرب ویدئو | تشییع پیکر شهدای تازه‌تفحص‌شده دفاع مقدس در حرم امام‌رضا(ع) (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) کافه شهر | نگاهی به نمایشگاه «هستی دوگانه» در نگارخانه آسمان مشهد کافه شهر | «روایت» محسن توسلی از حماسه مردم غزه با خط و رنگ ویدئو | آغاز پرداخت تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی از امروز (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | قطع برق همایش تقدیر از دستگاه‌های دولتی در حضور وزیر نیرو ادامه کاهش قیمت سکه و طلا در بازار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

عصر امروز آیین رونمایی از یادمان رستم و سهراب در پارک ملت مشهد با حضور اعضای شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد.
  • کد خبر: ۱۰۹۰۸۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۸

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: مجسمه «رستم و سهراب» اثر استاد "هاشم شفیعی" از مجموعه کارهای دو سالانه مجسمه‌سازی بود که همزمان با دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در بوستان ملت روبروی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

وی افزود: این مجسمه به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز ساخته شده و حدود یکسال برای ساخت آن زمان صرف شده است.

 

مشهد، پایتخت شعر و سرود کشور

مجید طهوریان عسکری، عضو هیات رییسه شورای اسلامی شهر مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: اتفاقات خوبی در بزرگداشت فردوسی امسال که به مدت ۱۰ روز ادامه‌ دارد، رقم خورد که با استقبال روبرو شد، مشهد پایتخت شعر و سرود کشور شده است.

وی افزود: بهترین گروه‌های سرود کشور را باید در مشهد جست‌وجو کرد و این موارد بخشی اقدامات مدیریت شهری است. این نگاه جریان انقلاب به پاسداشت فردوسی است و منطقه توس در این چهار سال دچار تحولات جدی خواهد شد.

طهوریان عسکری گفت: از مجموعه همکارانم در شورای اسلامی شهر مشهد به این دلیل که اعتبارات منطقه توس را از ۱۲ میلیارد تومان به ۱۴۰ میلیارد افزایش دادند، تشکر می‌کنم.

نصب مجسمه سه و نیم متری رستم و سهراب در پارک ملت مشهد

بهزاد چوپانکاره، رئیس اداره هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد، در مراسم رونمایی از یادمان دائم رستم و سهراب گفت: این مجسمه اثر استاد هاشم شفیعی به ارتفاع سه و نیم متر و از جنس برنز است که به مناسبت دهه ادب و حماسه و روز نکوداشت فردوسی در پارک ملت مشهد نصب شد. این یادمان با هزینه ساخت ۳۵۰ میلیون تومان روبه‌روی مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) نصب شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->